Önünde “ENGEL” olan tüm canlılara el uzatmak,
düşünüp, üretip, organize yapıp,
hayata geçirip yardım etmek için yola çıktık...
Desteklerinizi bekliyoruz

Basın Bülteni

BASIN BÜLTENİ

21 Mart 2015 Cumartesi

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARIMIZ

Engelsiz Yaşam Vakfı Ankara Şubemiz tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü nedeniyle  JUST ENGLISH’in katkılarıyla hazırlanan SİZİNLE TAMAMIZ Down Sendromlular “Türkiye’nin Melek Yüzleri Ayrımcılıkla Mücadele Takvimi”nde Siyaset, Sanat, Spor, Tv ve Cemiyet hayatımızın önemli isimleri çekimlere katılarak katkıda bulunmuşlardır.

Takvim çekiminde başta Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ / ve Fener Rum Ortodoks Patriği Sayın Patrik I.Bartholomeos   ayrıca Hamza Hamzaoğlu/ GS Teknik Direktörü,  Erhan Yazıoğlu / İBB Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni, Kerem Tunçeri / Milli Basketbolcu, Suheyl ve Behzat Uygur,  Emre Aşık / Milli futbolcu TFF Antrenör, Esra Gümüş ve Metin Toy / Milli Voleybolcular, Nevriye Yılmaz / Milli Basketbolcu, Prof. Dr. Arzu Kunt /İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi,  Begüm Gazioğlu / Yönetim Danışmanı, Sayın Nalan Aksoy,  Ece Erken, Şenay Gürler / Sinema, Tv, Tiyatro Oyuncusu, Keremcem / Sanatçı, Sayın Hande Fırat / CNN TÜRK Ankara Md., İzzet Çapa / İş Adamı – Gazeteci ve  Bıllur Kalkavan / Oyuncu – Sunucu Down Sendromlu Çocuklarımızla yer almışlardır.

Takvim için İstanbul ve Ankara’dan katkıda bulunan kişi ve kurumlarımız  ise;

·         JUST ENGLISH

·         TÜRK KIZILAYI

·         TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

·         TÜRKİYE VOLEYBOL FEDERASYONU