İHYA ENERJİ SANTRALLERİ Bağışı 1 adet Akülü ve Güneş Enerjisiyle çalışan Tekerlekli Sandalye

Vakfımıza İHYA ENERJİ SANTRALLERİ tarafından Bağışlanan 1 adet hem Akülü hem Güneş Enerjisiyle çalışan Tekerlekli Sandalye , İstanbul Beykoz’da yaşayan 47 yaşında %94 Ortopedik Engelli Hasan Polat’a Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan tarafından teslim edilmiştir.. Allah Kabul Etsin. Paylaşım izni tüm Bireylerden alınmıştır. Güneş Enerjisiyle çalışan Akülü Sandalye için İHYA ENERJİ;

--- Projemizle Gurur Duyuyoruz. Buz özel tasarım Sandalye ile Engelli Bireylerin günlük yaşamlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyoruz. İhya Enerji tarafından tasarlanan bu sandalye, çevreye duyarlı bir yaklaşım sunarak aynı zamanda kullanıcılarına daha uzun süreli ve güvenilir bir deneyim sunuyor. Bu sandalyenin, Engelli Bireyin günlük yaşamda hareket kabiliyetini arttırarak sosyal hayata daha aktif katılım sağlayacağına inanıyoruz. demiştir. Bizde Engelsiz Yaşam Vakfı olarak, Engelli Bireyler adına Teşekkür Ederiz.