64 yaşındaki Kevser Çağlar’a Tekerlekli Sandalye Bağışladık

%80 Engelli Şeker Hastası ve sol ayağı Ampute 64 yaşındaki Kevser Çağlar’a Tekerlekli Sandalye Bağışladık

Engelsiz Yaşam Vakfı ve Azerbaycan Kızılayı “Qızıl Aypara Cemiyyeti” işbirliği

Azerbaycan Karabağ’daki köy çocuklarına Engelsiz Yaşam Vakfın’dan eğitim desteği

Save Them All

Abd'den rahmetli eşi Tayfur Durupınar hayrına Akülü Tekerlekli Sandalyeyi teslim ettik.

Abd / Ohio / Columbus'tan rahmetli eşi Tayfur Durupınar hayrına Akülü Tekerlekli Sandalye şartlı Bağışı yapan Ülker Durupınar Annemizin isteğini yerine getirdik.

Save Them All

Vertera Gida tarafından Bağışlanan 100 kutu Ürünü teslim ettik..

Vertera Gıda tarafından Bağışlanan 100 kutuyu Beykoz Engelliler Derneğine teslim ettik..

Save Them All

İbrahim Konar tarafından Bağışlanan Sandalyelerden 3 adet Aküsüz Tekerlekli Sandalyeyi ulaştırdık..

Kanal D Ana Haber Muhabiri İbrahim Konar tarafından Bağışlanan Sandalyelerden 3 adet Aküsüz Tekerlekli Sandalyeyi Kahramanmaraş’a ulaştırdık..

Kanal D Ana Haber Muhabiri İbrahim Konar’dan 1 Aküsüz Sandalye Bağışı

İbrahim Konar’ın Bağışı Sandalye İhtiaç Sahibi Engelli Reyhan Topçu’ya iletildi..

Save Them All

Kanal D Muhabiri İbrahim Korkmaz’dan 50 Aküsüz Sandalye Bağışı..

Kanal D Muhabiri İbrahim Korkmaz’ın Bağışladığı Aküsüz Sandalyelerden 10 adeti Beykoz Engelliler Derneğine Teslim edildi..

Save Them All

Aysun ve Osman Dedelin çiftinin Bağışını Avrupa Hospital’e ulaştırdık..

Aysun ve Osman Dedelin çiftinin Bağışıyla, Hastanede Engelli,Yaşlı ve Hastaların kullanımı için 2 Tekerlekli Sandalye ve Doktorların kullanımı için 20 Yüz Siperliği Avrupa Hospital’e ulaştırdık.

Save Them All

Sinem ve Selda Sever Kardeşlere 2 Tablet verdik..

Almanya Arif Taşdemir, Neşe Taşdemir, Ali Kara Ailesi, Sevgi, Chiristin, Erdem Sakar Ailesi, İsmet ve Nurten Gücer Ailesi adına Temsilcimize yapılan Bağışlarla Sinem ve Selda Sever Kardeşlere 2 Tablet ulaştırdık.

Save Them All

Hamza Akdeniz'e İlknur Temizel Bağışını Ulaştırdık..

Almanya Aachen & Köln Temsilcisi Benan YONTAR ve Aynur KAZAK tarafından Ramazan nedeniyle toplanan Bağışlardan Dr.İlknur Temizel adına yapılan Bağışı Kağıthane'de oturan %80 Engelli 48 yaşındaki Hamza Akdeniz’e 1 Aküsüz Sandalye ve 1 Ramazan Kolisini teslim ettik.