Adana’da yaşayan BRUCK SENDROMU Kemik kırılganlığı hastası Mücahit Demir’e Hasta Yatağı ulaştırdık

06.01.2021 Vakfımıza Adana’dan başvuran Demir Ailesinin 3 yaşında BRUCK SENDROMU Kemik kırılganlığı hastası Mücahit Demir’in Hasta Yatağına ihtiyacı olduğunu öğrendik Vakfımızın Avrupa Yakası Sorumlusu Canan Yener’e bir Aile tarafından Bağısļanan Yatağı Tahran Temsilcimiz Timur Güven aracılığıyla Vakıf dostu Bağışcımız HAYRİOĞLU NAKLİYATın sahibi Hayri Şengül tarafından hiçbir ücret talep etmeksizin özel olarak Adana’ya gönderildi ve Montajı yapıldı. Vakfımızın Çukurova sorumlusu Deray Yurdakul nezaretinde Aileye teslim edildi. Bu paylaşım Ailenin izniyle yapılmıştır. İyilik Zinciri Halkalarını oluşturan Canan Yener, Timur Güven, Hayri Şengül ve Deray Yurdakul’a çok Tesȩkkür Ederiz.