Çalıkoğlu Ailesine Pınar Kazak Bağışını ulaştırdık.

Engelsiz Yaşam Vakfı Almanya Aachen & Köln Temsilcimiz Benan Yontar ve Aynur Kazak tarafından toplanan Bağışlardan Pınar Kazak tarafından yapılan Bağışı Küçükçekmece Cennet mahallesinde bir gecekonduda ikamet eden dört kişilik Çalıkoğlu ailesine Bayram harcamaları ve Giysi için Nakit ve iki adet Ramazan kolisi yardımı yaptık. İbrahim Çalıkoğlu, Eşi. 95 yaşındaki annesi ve torunu ile birlikte yaşıyor. El arabası ile topladığı hurdacılık ile geçimini sağlayan İbrahim beyin 12 yaşında olan torunu ortaokul 1. Sınıf öğrencisi B.R. Çalıkoğlu’nun eğitimini sürdürmesindeki en büyük desteği oluyor. Annesini kanser nedeniyle kaybeden B.Ç , için yapılabilecek her türlü yardımı bekliyorlar. Vakfımızın Denetleme Kurulu Üyesi ve PR sorumlusu Gazeteci Caner Budak aile ile bizzat görüşüp Yardımları ulaştırmış ve şahsı adına da maddi yardımda bulunmuştur. Okulda çok başarılı ve okumak isteyen çocuğumuza destek olmak isteyenler bize başvurabilirler. Fotoğraf ailenin izni ile çekilmiş olup yazılı olarak da paylaşım izni alınmıştır.