Damla Özpir’in “RUHUN BURADA MI” kitabının lansman gecesinden elde edilen gelir vakfımıza bağışlandı

Kitabının gelirini  Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışladı.
 
Damla Özpir, Engelsiz Yaşam Vakfı’na Damla’dı.
 
Aralık Yayınları etiketiyle piyasaya çıkan Damla Özpir’in kaleme aldığı “RUHUN BURADA MI” kitabının lansman gecesinden elde edilen gelir Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlandı.
 
İzmit’te yapılan lansmana Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakaslan, Vakıf Genel Sekreteri Tayyar Işıksaçan, Vakıf Üyesi Şeniz Ulusoy, Ünlü organizatör Ahmet San, Yazar Tayfun İkan, Aralık Yayınlarının sahibi Rıdvan Özalp katıldılar.
 
Lansamanda satışı gerçekleşen kitapların gelirini Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlayan Damla Özpir “uzun zamandır çalışmalarını hayranlıkla takip ettiğim Engelsiz Yaşam Vakfı’na çalışmalarında destek olmak adına kitabımın bugün ki satışının tamamını bağışladım. Bu kitap benim her satırına ruhumu koyduğum bir yayın oldu” dedi.
 
Bugüne kadar bir kitap lansmanında elde edilen yüksek gelir sağlanırken Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakaslan, kitabının gelirini vakfa bağışlayan Damla Özpir’e vakıf adına bir teşekkür plaketi sundu.
 
Davette hazır bulunan Atilla Kaplakasalan, Ahmet San, Tayfun İkan kitap satın alarak Damla Özpir’e imzalattılar ve daha sonra imzalı kitapları okul kütüphanelerine dağıtılmak üzere bağışladılar.
 
Tayyar Işıksaçan’ın sunduğu lansmanda bir konuşma yapan Damla Özpir “Bu ilk kitabım bu arada hazırlıklarına başladığım yeni kitapta yolda. Ben Damla Özpir olarak bu kitapta olduğu gibi bundan sonrada adımı taşıyacak kitaplarımla Engelsiz Yaşam Vakfı’nın yanında olacağım. Sayın Vakıf Başkanı bugün burada bulunarak bundan sonra yapacağımızı çalışmaların yolunu açmıştır kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.