Depremzedelere 5. Yardım Aracımız Gaziantep Nurdağı Bölgesi Karahasanlı Köyüne ulaştı

Vakfımız, Ufkun Medya İşbirliğiyle Deprem Bölgesinde elden dağıtmak üzere yola çıkan 5nci Aracımızın Depremin en ağır hasar verdiği Gaziantep Nurdağı Bölgesi Karahasanlı Köyüne vardı ve Muhtar Halil Aksu denetiminde ihtiyaç sahiplerine elden dağıtıldı. Depremzedelere Yardım Aracına katkıda bulunanlar; Moon Life Dergisi İftar Yemeği ve Uğur Batur Müzayedesi Bağışçıları, Berlin NavitasgGmbH. Candan Öğütçü, Almanya-Belçika-Hollanda Temsilcimiz Engelsiz Yaşam Derneği Benan Yontar ve Aynur Kazak Bağışçıları, Bahçelievler Aktif Anneleri, Vakfımızın Avrupa Yakası Temsilcisi Canan Yener, İş insanı Menekşe Kankavi, Halı ve Kilimler, Çelik Ailesi, Vakfımız ve Ufkun Medya Bağışları için Toplanan Acil Yardım Malzemeleri; Bebek Bezleri, Battaniye, Montlar, Çoraplar, Kazaklar, Sweatshirtler, Çocuk Pudrası, Sabunları, Yapbozalar, Oyuncaklar, Çikolata ve Bisküvit Çeşitleri, Kadın Pedi, Kolonyalar, El Fenerleri, Islak Mendiller ,Peçete,Süt ve Bakliyat, Ayçiçek Yağları, Un, Şeker, Çay ve Kahvelerden oluşmaktadır. Tüm Bağışçılarımıza Teşekkür Ederiz. Allah Kabul Etsin. İyilik Yapmaya Devam Etmek için Bağışlarınızı Bekliyoruz. www.engelsizyasamvakfi.org @moonlifedergi @ugurantik sedasayan @fatih_urekk @safiyesoyman @sedauren @engelsiz.yasamdernegi @bahcelievlerin_aktif_anneleri @canan_yener benanyontarbenan @aynur_kazak @navitas_ggmbh @ufkunmedya @emelcelik484