ENGELSİZ YAŞAM VAKFI+KIZILAY MERTER ŞB.+KARE ANA OKULU işbirliğiyle ELAZIĞ’da 2 Okula Yardım Ettik

ELAZIĞ Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç İlkokulu ve Fatih İmam Hatip Ortaokulu Yetkililerinin Engelsiz Yaşam Vakfına Okullarında maddi durumu iyi olmayan öğrencilerine Yardım Talebi yazıları üzerine bu tür Taleplere Türk Kızılayı Merter Şubesi ile birlikte çalışmalar yapmamız nedeniyle Kendiside Elazığlı olan KARE ANA OKULU sahibi sayın Aydan GÖMÜGEN’inde katkılarıyla her iki okulun 256 öğrencisinin bedenlerine uygun Kışlık Mont, Pantolon, Elbise, Kazak, Gömlek ve Bot, Atkı ve Bere Kolileri İstanbuldan Türk Kızılayı Merter Şb. Bşk. Sayın Ercan TAN tarafından bizzat götürülerek teslim edilmiştir. MUTLUYUZ.. BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ad

sonsoz