Kemer Country Hotel’ düzenlenen “Alışveriş Festivali”ne katıldık

Göktürk Dergi ve Gazetesi tarafından 23 Aralık 2018 Pazar günü Kemer Country Hotel’ düzenlenen “Alışveriş Festivali”ne katıldık..

festival1

festival2

festival3

festival4

festival5

BASIN BÜLTENİ

Kemer Country’de  “Alışveriş Festivali”

Engelsiz Yaşam Vakfı “Alışveriş Festivali”nde

Göktürk Dergi ve Gazetesi tarafından 23 Aralık 2018 Pazar günü düzenlenen “Alışveriş Festivali” Kemer Country Hotel Salon Allure’de gerçekleşecek. Çok sayıda seçkin firmanın bir arada olacağı alışveriş festivali için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Kemer Country Club üyelerinin dışında, prestijli bir katılımcı topluğunun olacağı organizasyon katılımcı firmaların tanıtımlarının yanı sıra sıcak satışın da yapılacağı bir konseptte gerçekleşecek. Ziyaretçilerin 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ücretsiz katılabileceği festivale bu yıl Engelsiz Yaşam Vakfı’da kuracağı bir tanıtım ve satış standı ile katılacak. Vakıf standında vakıf yararına hazırlanan “ENGELSİZSİNİZ”   logolu siyah ve beyaz renklerdeki t-shirt’lerini ilk kez İnternet sayfası harici satacak. Alışveriş Festivaline  Ünlü firmaların yanı sıra Ece Vahapoğlu, Engelsiz Yaşam Vakfı, Thedora Sevgi Doktorları, Türkiye Alzheimer Derneği, Yakamoz Derneği gibi pek çok firma kurum ve kuruluş katılacak.